Care&Colonic

Care&Colonic

Valitse hyvinvoinnin tie

Olen terveydenhoitaja, sairaan- ja mielisairaanhoitaja Aila Riikonen. Olen toiminut unelma-ammatissani hoitoalalla yli 30 vuotta. Elämäntehtäväni on kuunnella, hoitaa ja kannustaa ihmisiä eri elämäntilanteissa.

Kasvuni yrittäjäksi

Ammatillisen kasvun ja kokemuksen myötä kiinnostuin lääkkeettömistä ja täydentävistä hoitomuodoista. Havahduin, että meidän viisaalla kehollamme on paljon kapasiteettia toipua ja korjata itseään, kun vain kuuntelemme kehon viestejä ja annamme sille mitä keho tarvitsee: ravintoa, liikettä, lepoa ja elämäiloa sopivissa suhteissa.

Näiden oivallusten, omien kokemusten ja uteliaisuuden saattelemana tammikuussa2018 tartuin tilaisuuteen ja aloitin colonic-terapeutti opinnot. Opiskelu oli mielenkiintoista, sillä se tapahtui käsi kädessä oman toipumiseni ja oppimiseni kanssa. Sain kokea ja ymmärtää suoliston viisauden ja merkityksen terveyden perustana. Suolihuuhtelu hoitoprosessin aikana suoli ja keho puhdistuvat. Myös mieli kirkastuu ja alkaa huomaamaan omien elämäntapavalintojen merkityksen suoliston hyvinvoinnille.

Perustin yrityksen Care & Colonic helmikuussa 2018 ja aloitin colonic-terapeutin työssäoppimisen opettajani, Suomen Colonicterapia yhdistyksen koulutusvastaava Ulla Jorman, johdolla. Olen toiminut sivutoimisena yrittäjänä siitä asti.

Lisäksi olen osallistunut muutamille Access Consciousness -kursseille. Sieltä olen saanut käyttööni tehokkaita energia-kosketushoitoja, jotka ovat hyviä työvälineitä tietoisuuden lisäämiseen ja elämää rajoittavista uskomuksista ja oireista irti päästämiseen. Parhaillaan opiskelen Yrittäjän ammattitutkintoa.

Yrittäjänä, hoitajana haluan antaa asiakkailleni hoitavan ja voimaannuttavan kokemuksen. Tavoitteena on, että asiakkaani oivaltavat kuinka alkaa tehdä itse terveellisiä valintoja oman terveyden edistämiseksi. Haluan kannustaa ihmisiä tietämään, että he tietävät!

Arvoni

Olen ison perheen äiti ja perheeni on laajentunut aikuisten lasten puolisoiden ja rakkaiden lastenlasten myötä. Myös puolisoni kautta olen saanut lisää tyttäriä perheineen. Läheiset, hyvät ihmissuhteet ovat tärkeintä elämässäni.

Asumme Martinniemessä, joka tarjoaa loistavat mahdollisuudet ulkoilulle ja liikunnalle ympäri vuoden. Luonto, meri ja metsä ovat perusta hyvinvoinnille ja kaikelle jaksamiselle.

Olen utelias ja kiinnostunut elämästä ja sen eri ilmiöistä. Luonnollisesti kaikki terveyteen liittyvät asiat: ravitsemus, liikunta, stressin vähentäminen, unen parantaminen sekä ilon ja onnellisuuden kokemusten lisääminen. Tällä hetkellä avantouinti, hengitysharjoitukset ja pätkäpaasto ovat osa päivittäistä hyvinvointiani.

Olen kiitollinen siitä, että olen uskaltanut elää vaikeiden aikojen yli. Tiedän että elämä kantaa ja kaikki järjestyy. Sitä samaa viestiä haluan välittää asiakkailleni ja läheisilleni.