Care&Colonic

Uudet hoitotilat on avattu

Hyviä uutisia – toiminta jatkuu!

Uudet toimitilat löytyivät viimeinkin ja ne sijaitsevat aivan Oulun keskustan tuntumassa osoitteessa Sepänkatu 8 as 1. Hoitolan nimi on Nature Care and Colonic.

Nature Care and Colonic - hoitolan odotustila

Työskentelen tiloissa maanantaisin ja torstaisin. Ajanvaraukset edelleen mieluiten soittamalla. Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Care&colonic yrityksen yrittäjä Aila Riikonen

Oma hyvinvointi on arvokkain omaisuutemme ja sen vaaliminen on tärkeä, elämänmittainen tehtävämme. Suolisto on terveytemme moottori ja juuret. Vastustuskyvystämme 80-90% tulee terveestä suolistosta. Suoliston dysbioosi on yhteydessä kaikkiin sairauksiin – mielialasta tulehduksiin. Siksi on viisasta panostaa suoliston toimintaan ja terveyteen. Colonic-terapialla eli paksunsuolen vesipesulla on saatu hyviä tuloksia ummetuksen, ripulin ja ilmavaivojen hoidossa, yhdessä ravinnon ja muiden elämätapojen kanssa. Myös erilaiset säryt lihaksissa ja nivelissä helpottuvat. Iho-oireet kuten akne, psoriasis, säärihaavat ja ihottumat   tervehtyvät. Tiesitko, että suolisto vaikuttaa myös aivojesi toimintaan?

Colonic terapian laitteisto

Suosittelen myös kokeilemaan Access Bars® kosketusenergiahoitoa – se on tehokas apu stressaantuneelle mielelle ja keholle. Hoito rauhoittaa, vähentää ahdistusta ja lisää onnellisuutta. Hoidon voi tehdä mainiosti suolihuuhtelun yhteydessä – joko ennen tai jälkeen. Jo 20min ”maistiainen” on tehokas.

Access Bars® kosketusenergiahoito

Jos innostut Access Bars® hoidosta niin koulutustakin on tarjolla! Se on lauantaina 11.3. – valitsetko sen!

Nature Care and Colonic hoitolassa vuoropäivin työskentelee Tiitta Väätti . Hän tarjoaa turvehoitoa ja Access Bars® hoitoa. Titan tavoittaa numerosta 044 5552471.

Nature Care&Colonic yrittäjät Aila Riikonen ja Tiitta Väätti

Yhteinen instatgram tilimme löytyy nimellä: naturecareandcolonic.

Olet sydämellisesti tervetullut hoitoihin – Miten tästä tulisi vieläkin parempaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *