Care&Colonic

Muutoksen tuulia tänä syksynä!

Ja nyt muutokset koskettavat voimakkaasti myös yritykseni, Care & Colonic, toimintaa.

Yllättävästi ja nopeasti vuokrasopimukseni Koulukadun tiloissa päättyi syyskuun lopussa. Olin löytänyt ysäväni, Titta Väätti, kanssa uuden työhuoneen Oulun keskustasta. Mutta siellä odottikin kosteusvaurio ja huono sisäilma – niinpä jouduimme perumaan koko muutto suunnitelman. Siirsimme hoitotarvikkeet varastoon ja siellä ei suolihuuhtelu onnistu.

Mikä muu nyt on mahdollista?

Hyvä kysymys. Olen pyytänyt universumilta apua uusien tilojen löytymiseksi. Luotan, että jotain on jo tulossa. Tällä välin tahdon keskittyä Access Consciousness energiahoitoihin. Voin tehdä niitä kotikäynteinä Oulun alueella. Voin järjestää myös Access Bars koulutuksia Oulussa ja muuallakin. Ota rohkeasti yhteyttä jos kaipaat uusia mahdollisuuksia itsellesi. Miten tästä tulisi vieläkin parempaa!

Mitä Access Consiousness menetelmä on?

Kerron lyhyesti, miten Access Consciousness menetelmä voi olla kontribuutio juuri Sinulle.

Access on ainutlaatuinen menetelmä, jonka avulla voit vapautua omien valintojen aiheuttamista jumeista omassa elämässä, työssä, ihmissuhteissa, kyvyissä tai millä tahansa elämän osa-alueella. Hoidot tehdään aina lähihoitoina, koska kehot tarvitsevat ja kaipaavat pyyteetöntä kosketusta

Tunnetuin hoito on Access Bars, ainutlaatuinen kosketus-energiahoito joka sopii kaikille. Siinä kosketetaan hellästi 32 pistettä pään alueella ja hoito vapauttaa kyseisen elämänalueen patoutumia ja jumeja. Hoito auttaa saavuttamaan meditatiivisen tilan, jolloin alitajunta toimii vapaasti ja edistää kehon ja mielen toipumista. Hoito rentouttaa, vähentää stressiä ja auttaa nukkumaan paremmin. Elämänilo, onnellisuus, energisyys ja luovuus lisääntyy.

Access Facelift on dynaaminen kehoprosessi, jossa hoidetaan kasvojen, kaulan ja dekoteen aluetta. Hoito antaa uutta eloa kasvoille ja koko keholle, peruuttaen ikääntymisen merkkejä ja tehden kehosta elinvoimaisemman ja kasvoista nuoremmat. Se lisää energiaa, rentoutta ja läsnäoloa omassa kehossa.

Hoito tapahtuu vaatteet päällä, hoitopöydällä mukavasti maaten. Hoito kestää noin tunnin ja maksaa 70€.

Hoidon aikana on lupa rentoutua ja ottaa vastaan energiaa niin paljon kuin mahdollista. Voimme myös jutella mieleesi tupsahtavista ajatuksista ja kokemuksista hoidon aikana tai sen jälkeen.

Mitä Sinä valitset? Ja mitä olet valmis vastaanottamaan?

Varaa oma aikasi sottamalla: 045 8686180

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *