Care&Colonic

Colonic terapia

Hyväksi keholle

Hoitolan toiminta on keskeytynyt yllättävän remontin takia, eikä colonic-terapiaa voida tehdä.  Pahoittelen tilannetta!

Colonic-hoito on ikivanha ja samalla huippunykyaikainen hoitomuoto. Tämän päivän ihmiset tarvitsevat hoitoa enemmän kuin koskaan ennen. Kiireinen elämäntapa, muuttunut elinympäristö (vesi, ravinto, ilman laatu) hankaloittavat suolen ja sitä kautta koko elimistön toimintaa. Täältä voi lukea tarkemmin, milloin hoidosta on hyötyä.

Colonic Colonic-terapia on hellävarainen, luonnonmukainen hoito, jossa käytetään vain puhdasta, suodatettua, kehonlämpöistä vettä. Kun paksusuoli puhdistetaan suolihuuhteluilla, suolen oma, luonnollinen massaa eteenpäin työntävä liike elpyy, suoli kuntoutuu ja alkaa vähitellen toimia normaalisti. Vesi on keholle luonnollinen aine, eikä huuhtelu aiheuta tottumusta. Puhdas paksusuoli pystyy paremmin suoriutumaan tärkeistä tehtävistään, ja sitä kautta parantavat vaikutukset kohdistuvat koko elimistöön. Täällä kerrotaan, miten Colonic-terapia tehdään ja miksi yksi hoitokerta ei riitä.

Mikrobiomin tärkeä tehtävä

Mikrobiomi on bakteerien, sienten ja mikroflooran verkosto. Suurin osa siitä elää suolistossa (75%) ja vaikuttaa kaikkiin kehon toimintoihin. Mikrobiomi on välttämätön, jos sen monimuotoisuus kärsii, voi terveys heikentyä. Mikrobiomi vaikuttaa lähes kaikkiin kehon toimintoihin, erityisesti aivoihin, suolistoon, mielialaan ja vastustuskykyyn.

Avuksi elämän-tapamuutokseen

Hoidon yhteydessä on mahdollista tehdä elämäntapamuutoksia, jotka edistävät suoliston terveyttä ja siten parantavat mikrobiomin laatua. Muutoksissa edetään rauhallisesti, pienin askelin, itseään kuunnellen ja havainnoiden. Tarkoitus on, että tehdyt muutokset ovat pysyviä ja parantavat kehon hyvinvointia ja elämänlaatua.

Terveyden juuret ovat terveessä suolistossa. Terveellinen ruokavalio ja elämäntavat ovat tärkeitä. Ravinteikas suolistoystävällinen ruokavalio, riittävästi liikuntaa ja lepoa, liiallisen stressin vähentäminen ja hyvät yöunet ovat suolistolle mieluisia.

Colonic terapiasta voi lukea lisää esimerkiksi Suomen Colonicyhdistyksen sivuilta.

Mitä Sinä olet valmis tekemään parantaaksesi omaa hyvinvointiasi?

Tervetuloa colonic-terapiaan – mietitään yhdessä askeleet parempaan vointiin! Vastaan mielläni mieltä askarruttaviin kysymyksiin.