Care&Colonic

Access Consciousness

Hyväksi mielelle

Access Consciousness® eli lyhyesti Access on joukko kehoprosesseja, joiden tarkoitus on lisätä tietoisuutta, vapautua rajoituksista ja arvostelusta itseä kohtaan. Menetelmä perustuu siihen, että tiedät jo kaiken, mutta joskus et vain pääse käsiksi siihen mitä tiedät.

Access Consciousness sai alkunsa 1990-luvun alussa New Yorkissa. Gary Douglasin luomia menetelmiä kehitetään jatkuvasti paremmiksi.

Access Bars®

Access menetelmistä tunnetuin ja käytetyin on Access Bars. Ihmisen päässä on 32 pistettä, jotka ovat yhteydessä elämän eri osa-alueisiin. Hoidon aikana pisteitä käsitellään kevyesti, jolloin voi vapautua vanhoista rajoittavista ajatuksista, uskomuksista asenteista ja päätöksistä. Huonoimmillaan Access Bars -hoito tuntuu mahtavalta päähieronnalta, mutta parhaimmillaan se voi muuttaa koko elämän.

Access Bars -hoito auttaa sekä kehoa että mieltä voimaan paremmin, siksi menetelmästä voi olla apua monissa eri ongelmissa:

  • keho ja lihakset rentoutuvat
  • stressi helpottaa
  • ahdistuneisuus ja masentuneisuus vähenevät
  • auttaa nukkumaan paremmin
  • parantaa keskittymiskykyä
  • ilon, onnellisuuden, kiitollisuuden ja rauhan tunteet pääsevät esiin

Muut Access hoidot

Care & Colonic tarjoaa myös muita Access hoitoja:

  • Access Facelift – energeettinen kasvojenkohotus, joka elvyttää kasvoja ja poistaa ikääntymisen vaikutuksia kasvoista ja koko kehosta
  • Access – immuniteettiä vahvistava kehoprosessi
  • Access- fyysisistä ja henkistä traumaa hoitava kehoprosessi  

Jos Sinulle jäi jotain kysyttävää, vastaan mielelläni ja kerron lisää eri hoitomentelmistä ja niiden tuomasta avusta. Ota yhteyttä!

Access Bars® fasilitaattori

Olen toiminut Access Bars -fasilitaattorina helmikuusta 2021 lähtien. Järjestän Access Bars -koulutuksia, joissa osallistuja oppii Bars-tekniikan yhden päivän aikana. Oppiminen tapahtuu käytännön läheisesti – osallistuja saa tehdä ja saa vastaanottaa kaksi Bars-hoitoa. Koulutuksessa on johdatus Access Consciousness`in muihin tekniikoihin. Opetus tapahtuu käytännönläheisesti, helposti ja ilolla. Lisäksi saat käyttöösi muutamia Access Consciousness työkaluja, joilla voi luoda muutoksia itselle ja muille.

Koulutusmaksu on 300€ ja se sisältää suomenkielisen käsikirjan, pääkartan, koulutus diplomin. Sen jälkeen voit alkaa hoitamaan ystäviäsi, perheenjäseniäsi ja asiakkaita.

Järjestän Access Bars vaihtareita.

Esittelen Access Bars -hoitoja messuilla, kokeilutapahtumissa ja järjestän kiinnostuneille introkoulutuksia. Lue blogin puolelta tiedot uusimmista koulutuksista ja messuista.